FlamstedJuletræer

Økologiske juletræer - fældet, fæld selv eller som stikling i en potte

Vi producerer 1. klasses økologiske juletræer: fældede, fæld selv og juletræer i potte samt småplanter af Normannsgran (Abies nordmanniana), Nobilis (Abies Procera) og Omorika (Picea Omorika)

Vi har som de eneste i DK økologisk produktion af Nobilis og Omorika. Vi dyrker disse, da det er smukke træer, og ikke mindst fordi vi synes, der mangler varianter til produktionen af øko træer herhjemme.

Omorika er et smukt slankt træ og som ydermere er velegnet til potte-træer og syner yderst eksklusivt. Nobilis er også et smukt juletræ og har en uforlignelig holdbarhed inden døre, og så drysser den ikke. Den er mere blå i farven end Normannsgranen og har en rigtig fin duft af jul, og også flot som pyntegrønt.

Pris økologiske juletræer

“Først skal træet vises, siden skal det spises”. Sådan lyder det omkring juletræet mange steder i julen. Men desværre er de fleste træer sprøjtet med forskellige pesticider, som vil gøre spisningen til en grim oplevelse.

Vores træer er sikre for både børn og husdyr. De er endda så rene, at vores friske granskud benyttes til en velsmagende gin, som du også kan købe hos os.

Vi passer på “moder jord”, og har derfor vores egne får til at græsse i juletræerne, vores høns nupper lusene, og gødning kommer helt af sig selv fra får og høns.

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter

Denne webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at bruge siden, accepter du vores brug af cookies. Ingen data overdrages til 3. person.